Hamnen 22:2

Hamnen 22:2

Denna moderna hotell- och kontorsfastighet består av två sammansatta byggnader. Den ena inrymmer ljusa, luftiga och modernt utformade kontorslokaler som kombinerar övervägande öppen planlösning med ett stort antal funktionella mötesrum. Den andra byggnaden utgör ett hotell i sex våningar, och huserar även ett gym i gatuplan. Läget är exceptionellt bra i direkt anslutning till centralstationen, citytunneln och tillfartsvägar, samt närhet till Malmös centrala kvarter.

Adress Jörgen Kocksgatan 3
Ort MALMÖ
Område Centrum
Fastighetstyp Kontor och hotell
Yta 7 613 m2
Omgivning Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service All service finns i närheten.
Kommunikationer Någon minuts gångväg till Centralstationen som är Malmös knutpunkt för den lokala busstrafiken, långfärdsbussar, tåg samt Citytunneln.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.
Förvaltare / Uthyrning lokaler Carl Brodelius
040-664 47 24
Skicka e-post