Söderhavet 5

Söderhavet 5

På utmärkt läge i Nyhamnen ligger denna moderna och flexibla kontorsfastighet i fyra våningar. Byggnaden är vinkelformad och friliggande med utblick över både Elbegatan och Carlsgatan, samt kringliggande fastigheter. Entrésidan är skyddad och välkomnande med gott om plats för såväl parkering som i- och urlastning. Invändigt erbjuds ljusa, trivsamma och modernt utrustade kontorslokaler. Tack vare större glasade fasadpartier på byggnadens utsida och insida har lokalerna genomgående ljusa gemensamhetsytor. Till fastigheten hör även en gemensam takterrass, samt ett mindre lager.

Adress Elbegatan 5
Ort MALMÖ
Område Nyhamnen
Fastighetstyp Kontor
Yta 1 625 m2
Omgivning Nyhamnen sträcker sig från Skeppsbron till Frihamnsviadukten och innefattar bland annat området kring Centralstationen och Posthusplatsen, Carlsgatan, Jörgen Kocksgatan samt Smörkajen med Ångbåtsbron. Här förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live och Västra hamnen. Malmö centralstation ligger på gångavstånd och erbjuder anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger.
Service Närhet till restauranger, butiker och övrig service.
Kommunikationer Gångavstånd till Centralstationen och Citytunneln. De större trafiklederna ligger endast 5 minuters bilresa bort.
Parkering Parkeringsplatser finns på fastigheten.
HållbarhetFossilfri el.
Förvaltare Elisabet Olsson
040-664 47 10
Skicka e-post
Uthyrning lokaler Carl Brodelius
040-664 47 24
Skicka e-post