Ran 8

Ran 8

Här bjuds en av Malmös vackraste vyer, med direkt utblick över hamninloppet och Öresund, från en unik och välbevarad fastighet med anor från sent 1800-tal. Byggnaden ligger invid kajkanten på Skeppsbron och kännetecknas av elegant utformade burspråk och kupor, vackert mönstrade fasaddetaljer i sandsten och nockens mästerliga smidesdekoration. Invändigt väntar moderna och smakfulla kontors- och butiksmiljöer med högt i tak och vackra sekelskiftesdetaljer bevarade.

Adress Skeppsbron 7
Ort MALMÖ
Område Centrum
Fastighetstyp Kontor
Yta 1 084 m2
Omgivning Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service All service finns i närheten.
Kommunikationer 2 minuters promenad till Malmö Centralstation och bara några minuters ytterligare gångväg till Stortorget. De stora genomfatslederna nås enkelt med bil.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området. Garage finns i intilliggande fastighet.
Övrig informationHållbarhet: Fossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.
Förvaltare Carl Brodelius
040-664 47 24
Skicka e-post