Stjärnan 10

Stjärnan 10

Mitt emellan Lilla torg och Gamla Väster, en av Malmös äldsta och mysigaste stadsdelar, ligger denna toppmoderna byggnad. Läget är enastående, bara några få steg från stadens medeltida gränder och med direkt utblick över promenadvänliga kvarter och uteserveringar. Inspirerad av klassiska stilideal har byggnaden ett elegant formspråk med diskret smyckad fasad och stora glaspartier. Invändigt erbjuds modernt utrustade och flexibla kontorsytor med delvis glasade takpartier samt en behagligt avskärmad takterrass på fastighetens insida. Gatuplanets butiker är mycket välexponerade och en vital del av centrums omtyckta café- och shoppingutbud.

Adress Engelbrektsgatan 6
Ort MALMÖ
Område Centrum
Fastighetstyp Kontor och butik
Yta 920 m2
Omgivning Gamla Väster tillhör Malmös äldsta och bäst bevarade stadsdelar och sträcker sig från Kungsparken i väster till Stortorget i öster. I nära anslutning till Gamla Väster och Stortorget ligger Lilla torg och Södergatan som utgör den norra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också vackra promenadstråk längs medeltida gator och gränder samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping. Lilla Torg är vida känt för alla mysiga uteserveringar som kantar torget om sommaren.
Kommunikationer Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. På promenadavstånd finns Malmö Centralstation med goda kommunikationer för både tåg och buss. Via Citytunneln når man snabbt och smidigt även Köpenhamn och Kastrup Flygplats.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.
Förvaltare Elisabet Olsson
040-664 47 10
Skicka e-post