Diana 28

Diana 28

Trevligt belägen i ett gathörn på Gamla Väster, en av Malmös äldsta och mysigaste stadsdelar, finner vi denna nyklassicistiska skönhet. Byggnaden är uppförd 1920 och bjuder på tidstypisk arkitektur med vackert dekorerad exteriör. På insidan erbjuds tre våningsplan med ljusa, trivsamma och varierade kontorsytor, en liten innergård samt en insynsskyddad takterass. Fastigheten ligger så centralt det går i Malmö, bara några meter från medeltida gränder och Lilla torg, med direkt utblick över Gamla Västers promenadvänliga kvarter och Landbygatans uteserveringar.

Adress Engelbrektsgatan 5
Ort MALMÖ
Område Centrum
Fastighetstyp Kontor
Yta 902 m2
Omgivning Gamla Väster tillhör Malmös äldsta och bäst bevarade stadsdelar och sträcker sig från Kungsparken i väster till Stortorget i öster. I nära anslutning till Gamla Väster och Stortorget ligger Lilla torg och Södergatan som utgör den norra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också vackra promenadstråk längs medeltida gator och gränder samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping. Lilla Torg är vida känt för alla mysiga uteserveringar som kantar torget om sommaren.
Kommunikationer Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. På promenadavstånd finns Malmö Centralstation som är knutpunkten för den lokala busstrafiken, långfärdsbussar, tåg samt Citytunneln.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering
Förvaltare Carl Brodelius
040-664 47 24
Skicka e-post