Värdshuset 5

Värdshuset 5

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell om 16 våningar, beläget i hjärtat av Hyllie – en av Malmös mest expansiva stadsdelar som tack vare sitt strategiska läge, sina smidiga kommunikationer och sin gröna vision har attraherat ett stort antal företag med en internationell profil. Hotellet erbjuder 302 bekväma och smakfullt inredda rum, med sammanlagt 620 bäddar och en större vip-svit på toppvåningen. Här finns 27 konferenslokaler med en total kapacitet om 1 120 personer, ytor för mässor, banketter och kongresser samt plats för eventmingel för upp till 800 personer samtidigt – med tillgång till egen eventkoordinator. Gäster och besökare kan bland annat glädjas åt restaurang och bar, gym- och relaxavdelning, inomhusgolf, fina parkeringsmöjligheter och gångavstånd till Hyllie Station med direktförbindelse såväl till Kastrup som Malmö central. I närområdet finns köpcentrum, sportarena, handelsplats, grönytor, promenadstråk och mycket mer. Hotellet är sömlöst integrerat med grannbyggnaden The Point som är Malmös högsta kontorsbyggnad. I byggnadens bottenvåning finns även ett antal välexponerade butikslokaler.
Fastigheten ägs gemensamt av Volito Fastigheter och Peab.

Adress Hyllie Stationstorg
Ort Malmö
Område Hyllie
Fastighetstyp Hotell och butik
Yta 15 600 m2
Omgivning Hyllie är en av Malmös yngsta och mest expansiva stadsdelar och utgör bostad, arbetsplats och mötesplats för tusentals Malmöbor, företagare och besökare. Stadsdelen är välplanerad med bra tillfartsvägar och gott om parkeringar för både bil och cykel, enligt stadens Bike & Ride-koncept. Mitt i Hyllie, alldeles intill The Point och Quality Hotel View, ligger Hyllie station med direktförbindelse via tåg till Kastrup på tolv minuter, och via Citytunneln till Triangeln och Malmö central på kortare tid än så. I närområdet finns bland annat Malmö Arena, Malmömässan, köpcentret Emporia, Hyllie vattenpark, Hyllievångsparken, Ikea, handelsområdet Svågertorp, bostäder, skolor, kontor och butiker. I området finns även stora möjligheter till avkoppling i anslutning till grönytor och parkområden. Stadsdelen utvecklas med stort klimatfokus enligt en vision om att vara en global förebild för hållbar stadsutveckling.
Service All service i form av butiker, matvarubutiker och restauranger finns i närheten.
Kommunikationer Fastigheten är belägen 30 meter från Hyllie station där du snabbt tar dig in till Malmö C eller mot Kastrup och Köpenhamn. Med bli tar du dig lätt ut till ringvägen eller ut på motorvägen mot Öresundsbron och Danmark.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området.
Uthyrning lokaler Linda af Klinteberg
Skicka e-post