Ran 9

Bara några få steg ifrån Skeppsbron och hamninloppet ligger denna moderna kontors- och bostadsfastighet. Byggnaden, som är uppförd 1992 och kontinuerligt förnyad, erbjuder en ljus, funktionell och flexibel kontorsmiljö med modern och smakfull inredning. En väl tilltagen ljusgård skänker rikligt med dagsljus och bjuder på trevlig utsikt från kontoren. På bostädernas innergård finns cykelparkering och grönska.

Adress Jörgen Kocksgatan 1
Ort MALMÖ
Område Centrum
Fastighetstyp Kontor, butik och bostäder
Yta 7 840 m2
Omgivning Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service All service finns i närheten.
Kommunikationer Någon minuts gångväg till Centralstationen som är Malmös knutpunkt för kommunikationer och bara några minuters ytterligare gångväg till Stortorget. De stora genomfatslederna nås enkelt med bil.
Parkering Garageplatser finns i huset.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.
Förvaltare / Uthyrning lokaler Carl Brodelius
040-664 47 24
Skicka e-post
Bostadsförvaltare Elisabet Olsson
040-664 47 10
Skicka e-post