2015-07-27

Medexa flyttar in i Limhamn

Medexa

Vi välkomnar Medexa Diagnostisk Service AB till Krossverksgatan i Limhamn.

Medexa Diagnostisk Service AB är ett företag inom högteknologisk sjukvård med bakgrund inom ultraljud, magnetisk resonanstomografi och förlossningsvård.

Se mer information på: www.medexa.se

2015-04-20

Vi hälsar Coor välkomna

Coor

Vi hälsar Coor välkommen som har flyttat in i en av våra lokaler på Krossverksgatan 17 i Limhamn.

Coor Service Management erbjuder alla de servicetjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Inom Coor finns specialistkompetens inom fyra områden; arbetsplatsservice, fastighetsservice, industriservice och strategisk rådgivning. www.coor.se

2014-11-01

Nordic Wellnes öppnar nytt gym i Malmö

Nordic Wellnes öppnar nytt gym i Malmö

Nordic Wellness har öppnat ett nytt gym i Malmö. De hyr av oss en lokal på Utställningsgatan 2 bakom Centralstationen i Malmö. Vi önskar dem lycka till i sin nya lokal!

2014-09-01

Perstorp

Perstorp

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi där mångsidiga produkter återfinns inom flyg-, sjöfart-, färg-, kemikalie-, plast-, teknik- och byggindustrin. Men också i applikationer för bilar, elektronik, inom lantbruk och i livsmedel. Perstorp omsätter drygt 10 miljarder kr och har 1 400 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika där vi har produktionsenheter samt ett stort antal säljkontor. Koncernens huvudkontor ligger numera i Malmö.