2016-04-11

Från topp till tå!

Facebook: ”Elegante Frisör” / www.ferrantino.se / Facebook: ”Ferrantino”

Från topp till tå!

Nya hyresgäster kompletterar utbudet i vår fastighet på Södra Förstadstadsgatan 4.

Vi hälsar varmt välkommen till Dam och Herrsalong Elegante Frisör som kommer att se till att du blir fin i håret. De erbjuder även andra hårrelaterade tjänster såsom ögonbrynsplockning och färgning, ögonfransförlängning mm.

Ferrantino ser till att du får något snyggt på fötterna, men säljer också väskor som du kan matcha din look med. Vårens mode är redan här, så gör ett besök!

www.ferrantino.se  / Facebook: ”Ferrantino”

Facebook: ”Elegante Frisör”

2016-03-01

Storel har flyttat in på Flygplansgatan 1-3

Storel

Storel har flyttat in på Flygplansgatan 1-3. Storel som är en del av Rexel.

Rexel är en av landets största elgrossister och är världsledande i branschen med verksamhet i 37 länder och har ca 31.000 medarbetare. Försäljningen uppgick 2012 till ca 13,4 miljarder euro. Mer information om Rexel hittar du på www.rexel.se och www.rexel.com

2016-02-01

Playground Music Scandinavia har flyttat in

Playground Music Scandinavia har flyttat in

Den 1/1 flyttade de in i nyrenoverade kontorslokaler på Södra Förstadsgatan 34.

Playground Music Scandinavia grundades 1999 och är idag Nordens största indiebolag med kontor i Malmö, Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Tammerfors och Tallinn.

​De arbetar med A&R, marknadsföring, digital utveckling och förlagsverksamhet. Sedan lång tid tillbaka är de dessutom den nordiska representanten för ett stort antal utländska skivbolag och distributör digitalt och fysiskt för ett stort antal nordiska bolag.

Vi önskar dem varmt välkomna!

2016-01-27

Volito välkomnar Compago AB som ny hyresgäst

Compago AB flyttar in

Till vår fastighet på Södra Förstadsgatan 4 välkomnar vi varmt det glada gänget på Compago. Compago  hjälper företag som är i behov av att införa nya eller förbättra befintliga IT-system. Det kan gälla kravinsamling, rådgivning, systemdesign, systemutveckling och implementering.

De utför även kodgranskning och analyserar systemets funktionalitet utifrån företagets behov. Compago bistår verksamheter eller IT-avdelningar som har ett behov som kräver ett systemstöd, till exempel förbättrad internkommunikation, kundvård, eller att ta kontroll över ISO-processer.

Compagos bas ligger i Microsofts plattform och vår specialkompetens är inom Microsoft CRM och SharePoint.

 

www.compago.se

2016-01-25

Köp av fastighet på gågatan i Malmö

Köp av fastighet på gågatan i Malmö

Vi har förvärvat en fastighet på gågatan i Malmö med adress Södra Förstadsgatan 32. Fastigheten har en kombination av butiker, kontor och bostäder och är på totalt 2 343 kvm.

På bottenvåningen finns Naturkompaniet och Cubus.

2015-11-10

Trygghetsboende

Trygghetsboende

Inte så bara!

1 juli stod ytterligare en fastighet klar i vårt Bara-projekt. Den nya fastigheten är idealiskt placerad, mitt i centrum vid det nya Värbytorget. Fastigheten rymmer 22 Trygghetslägenheter, vikta för hushåll där minst en person fyllt sjuttio och en gemensamhetslokal bemannad av Svedala Kommun. Samtliga lägenheter är tvårummare på 55 eller 64 kvadratmeter. Fastighetens bottenvåning rymmer ortens nybyggda bibliotek samt en fotvårdsklinik.

Läs gärna mer på www.nyabara.se

2015-09-07

Nespresso öppnar upp kontor i Malmö

Nespresso

"Det känns fantastiskt att äntligen kunna bjuda in till ett nytt fräscht kontor med ett riktigt showroom, som är centralt placerat och dessutom erbjuder en fin utsikt till kaffet. Jag tillsammans med mitt team i Malmö ser fram emot att välkomna alla som har vägarna förbi." säger Markus Nilsson, Regionschef Sydväst hos Nespresso Business Solutions.

Om Nespresso Business Solutions

Nespresso är ledande inom portionsförpackat gourmetkaffe och erbjuder skräddarsydda kaffelösningar för professionella verksamheter genom Nespresso Business Solutions, som riktar sig till restauranger, caféer och kontor med ett unikt sortiment av kaffemaskiner, kaffekapslar och tjänster anpassade specifikt till deras behov, och som samtidigt producerar kaffe av exceptionell kvalitet. I Sverige representeras NespressoBusiness Solutions av Premium Coffee Sweden AB. https://www.nespresso.com/pro/se/se/home