Foto: Emil Langvad

Taste of Britain årets butik Malmö City!

I Malmö Citysamverkans City Awards 2021 fanns inte mindre än två av Volito Fastigheters hyresgäster i finalfältet till Årets butik – härliga Taste of Britain och smakfulla By Cloetta. Stort grattis till båda, och framför allt till Catherine och Karren på Taste of Britain som välförtjänt tog hem utmärkelsen Årets butik 2021.

Taste of Britain är en liten, privatägd och genuint brittisk butik som erbjuder det bästa av mat, dryck, kort och presenter från Storbritannien. Catherine och Karren, båda lika brittiska som utbudet, träffar du i butiken på Engelbrektsgatan 6. Motiveringen till förstapriset beskriver verksamheten fint:

”När du går in genom dörrarna har du lämnat staden och rest utomlands. I bakgrunden spelas brittisk radio, varorna är prydligt uppställa med om- och eftertanke. Medan du insuper den varma och ombonade känslan möts din blick av ett stort leende och BBC radio överröstas av ett glatt ”Welcome!” från personalen. Förutom en utlandsresa på hemmaplan ger Taste of Britain också en insikt i hur man bedriver en butik på bästa sätt. Det breda utbudet ger dig inte bara en smak av Storbritannien, den proffsiga servicen, kompetensen och genuiniteten ger dig hela upplevelsen!”

By Cloetta är Cloettas första konceptbutik, belägen på Södra Förstadsgatan 34 i direkt anslutning till företagets kontor. Här hittar du både Cloettas ordinarie sortiment av förpackat och löst godis, men också presentlösningar som du inte finner någon annanstans, allt i trivsam och inbjudande miljö.

Malmö City Awards arrangeras av Malmö Citysamverkan med Lokaltidningen och Sydsvenskan som huvudsponsorer. Allmänheten nominerar kandidater till Årets butik, Årets café och Årets restaurang. Kandidaterna får sedan besök av en jury som slutligen utser vinnarna.

Foto: Emil Langvad

Publicerad: 2021-06-04