Södra Förstadsgatan 32

Södra Förstadsgatan 32

Lokalbeskrivning

Typ Kontor
Storlek 124 m2
Beskrivning Centralt kontor som erbjuder tre kontorsrum, ett konferensrum, pentry med möjlighet till sittplats och en ljus och trevlig foajé perfekt för besökare att vänta med en kopp kaffe.
Ritning Skiss / Ritning

Fastigheten

Beskrivning På absolut toppläge ligger denna moderna fastighet i sex våningar, invid ett av Malmös mest spännande citystråk och bara ett par minuters gångväg från Triangeln och Citytunnelns tågstation. Fastigheten erbjuder en ljus och flexibel kontorsmiljö med genomgående ytor, fönsterpartier i två väderstreck, utsikt över gatuliv och takåsar samt en härlig uteplats på fastighetens insida. Gatuplanets butiker är mycket välexponerade med utblick över en av Malmös mest omtyckta gågatusträckningar för shopping och nöjen.
Fastighet Laxen 25
Ort MALMÖ
Område Centrum
Omgivning Södra Förstadsgatan utgör den södra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet är dynamiskt och varierat med bland annat välbevarad stadsmiljö från sent 1800-tal, butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och operahus. Strax intill ligger Triangeln en av Malmös viktigaste knutpunkter med såväl köpcentrum som citytunnelstation. I området finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Parkering Garage med 9 platser finns i fastigheten.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

Skicka e-post
Linda af Klinteberg Skicka e-post