Skeppsbron 7

Skeppsbron 7

Lokalbeskrivning

Typ Kontor / Show room
Storlek 194 m2
Våningsplan BV
Beskrivning Välkomna in i denna moderna lokal med bibehållen tidstypisk charm. Här finns tre kontor varav det större också kan användas till utbilningsrum. Från ingången i hörnet Skeppsbron/ Jörgen Kocksgatan välkomnas du in i ett större rum som kan användas till kontor eller show room, här har du vacker utsikt över kanalen och hamninloppet. Lokalen har också ett pentry med möjlighet till flera sittplatser, tre WC samt ett förråd.
Ritning Skiss / Ritning

Fastigheten

Beskrivning Här bjuds en av Malmös vackraste vyer, med direkt utblick över hamninloppet och Öresund, från en unik och välbevarad fastighet med anor från sent 1800-tal. Byggnaden ligger invid kajkanten på Skeppsbron och kännetecknas av elegant utformade burspråk och kupor, vackert mönstrade fasaddetaljer i sandsten och nockens mästerliga smidesdekoration. Invändigt väntar moderna och smakfulla kontors- och butiksmiljöer med högt i tak och vackra sekelskiftesdetaljer bevarade.
Fastighet Ran 8
Ort MALMÖ
Område Centrum
Omgivning Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service All service finns i närheten.
Kommunikationer 2 minuters promenad till Malmö Centralstation och bara några minuters ytterligare gångväg till Stortorget. De stora genomfatslederna nås enkelt med bil.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området. Garage finns i intilliggande fastighet.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

Skicka e-post
Linda af Klinteberg Skicka e-post