Neptunigatan 1

Neptunigatan 1

Lokalbeskrivning

Typ Kontor
Storlek 122 m2
Våningsplan 2
Beskrivning Modern lokal med gammal charm bevarad. Här har du ett kontor med fantastiskt läge unanför centralstationen och med utsikt över kanalen. Kontoret erbjuder ett konferensrum, ett mötesrum och ett större kontorsrum. Här finns även WC med dusch.
Ritning Skiss / Ritning

Fastigheten

Beskrivning Centralposthuset är ett arkitektoniskt mästerverk ritat av Ferdinand Boberg och uppfört 1903 1906 i nationalromantisk stil. Byggnaden är vackert belägen nära vattnet vid Skeppsbron och välkänd för sin stilfulla utformning, sina vackra material, sina fantasifulla dekorationer och de rikt utsmyckade koppartornen. Posthuset har genomgått en varsam renovering och erbjuder moderna kontorslokaler i en kulturhistoriskt välbevarad och klassisk miljö. Centralposthuset är byggnadsminne sedan 1935.
Fastighet Aegir 1
Ort MALMÖ
Område Centrum
Omgivning Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service All service finns i närheten.
Kommunikationer Fastigheten ligger mittemot Malmö Centralstation. Här finns knutpunkten för den lokala busstrafiken, långfärdsbussar och tåg samt Citytunneln.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering. Fastigheten värms upp med bergvärme.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

Skicka e-post
Linda af Klinteberg Skicka e-post