Krossverksgatan 7 F

Krossverksgatan 7 F

Lokalbeskrivning

Typ Kontor
Storlek 127 m2
Våningsplan 2
Beskrivning Kontorslokal belägen på utmärkt läge med gångavstånd till Limhamns centrum samtidigt som Öresundsbron och ringlederna nås på ca 5 minuter med bil. Lokalen har tre kontorsrum, pentry med möjlighet till sittplats, förrådsutrymme samt två toaletter.
Ritning Skiss / Ritning

Fastigheten

Beskrivning Fastigheten, som ligger i direkt anslutning till Annetorpsleden, Limhamns ringväg, består av sex var för sig liknande byggnader, utlagda i en solfjäder. Byggnaderna erbjuder väldisponerade, ljusa, flexibla och modernt utrustade. Byggnaderna är lättillgängliga även för lastbilar och har goda parkeringsmöjligheter inom fastigheten.
Fastighet Kupolen 3
Ort LIMHAMN
Område Limhamn
Omgivning Limhamn är en stadsdel i sydvästra Malmö och samtidigt en stad i staden med egen stadskärna. Stadsdelen är expansiv, och nya bostadsområden växer fram bland annat i hamnområdet samt norr om naturreservatet Limhamns kalkbrott. Invid Annetorpsleden innehåller utöver småindustrier och företagsetableringar även en bemannad bensinstation med tillhörande butik, en större livsmedelsbutik, skolor, gym, ishall samt grönområden. Inom några minuters bilväg nås anslutningsvägar till Malmös ringvägar, motorväg, Öresundsbron och Kastrup, samt Hyllie station. I området finns goda bussförbindelser.
Service Lunchrestaurang finns i närheten. Limhamns centrum med all service ligger inom gångavstånd.
Kommunikationer Fastigheten är belägen invid Annetorpsleden, med närhet till ringvägarna. Här tar du dig på ca 10 min med bil till Malmö centrum. Du når från ringvägen också Öresundsbron som tar dig vidare mot Danmark. Bussförbindelse finns till Hyllie station där du enkel tar tåg till Malmö centrum eller mot Köpenhamn/Kastrup.
Parkering Fria parkeringsplatser inom fastigheten.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

Skicka e-post
Linda af Klinteberg Skicka e-post