Hyllie Stationstorg, The Point

Hyllie Stationstorg, The Point

Lokalbeskrivning

Typ Kontor
Beskrivning The Point ligger 30 meter från Hyllie station och erbjuder kontor med fantastisk utsikt med sina 110 meter. The Point är sammanbundet med Quality Hotel View som erbjuder en fantastisk service till våra hyresgäster. Här bokar du konferensrum, lånar gymmet, tar en frukost/lunch/middag i restaurangen eller en kaffe i loungen. The Point har en egen reception för att underlätta vardagen för hyresgästerna. Huset är i full drift och uthyrning sker löpande av lediga lokaler. Kontoren kan anpassas till just era behov. Vårt mål är premium som lägstanivå i allt från byggmaterial, design och personligt bemötande. Tillsammans skapar vi kontor att trivas i. Hör av dig för aktuell möjlighet till direkt tillträde. För mer information, besök The Points hemsida https://thepoint.se. Välkommen på visning!

Fastigheten

Beskrivning The Point är, med sina 29 våningar och 110 höjdmeter, inte bara Öresundsregionens högsta kontorshus utan också ett av de bäst belägna. The Point ligger mitt i Hyllie – en av Malmös mest expansiva stadsdelar som tack vare sitt strategiska läge, sina smidiga kommunikationer och sin gröna vision har attraherat ett stort antal företag med en internationell profil. Byggnaden kan stoltsera såväl med premiumkvalitet i allt från arkitektur till byggmaterial och inredningsdetaljer, som en byggprocess präglad av hållbarhet i alla led vilket lett fram till märkningen Miljöbyggnad Silver. Entrévåningen är spektakulär med högt i tak och lounge på en mezzaninvåning. Övriga våningsplan erbjuder 20 500 kvadratmeter av ljusa och flexibla kontorsytor i storlekar från 150 kvadratmeter och upp till flera våningsplan. Hyresgästerna kan njuta av en takhöjd på tre meter, magnifik utsikt och intelligent teknik som bland annat håller reda på in- och utcheckningar. The Point är sömlöst integrerat med grannbyggnaden Quality Hotel View, vilket innebär utmärkt service för både hyresgäster och besökare, bland annat i form av tillgång till en fullt utrustad konferensavdelning för upp till 800 samtidiga gäster, restaurang, catering och kemtvätt. I byggnadens bottenvåning finns även ett antal välexponerade butikslokaler.
För mer information, besök The Points hemsida https://thepoint.se.
Fastigheten ägs gemensamt av Volito Fastigheter och Peab.
Fastighet Värdshuset 4
Ort Malmö
Område Hyllie
Omgivning Hyllie är en av Malmös yngsta och mest expansiva stadsdelar och utgör bostad, arbetsplats och mötesplats för tusentals Malmöbor, företagare och besökare. Stadsdelen är välplanerad med bra tillfartsvägar och gott om parkeringar för både bil och cykel, enligt stadens Bike & Ride-koncept. Mitt i Hyllie, alldeles intill The Point och Quality Hotel View, ligger Hyllie station med direktförbindelse via tåg till Kastrup på tolv minuter, och via Citytunneln till Triangeln och Malmö central på kortare tid än så. I närområdet finns bland annat Malmö Arena, Malmömässan, köpcentret Emporia, Hyllie vattenpark, Hyllievångsparken, Ikea, handelsområdet Svågertorp, bostäder, skolor, kontor och butiker. I området finns även stora möjligheter till avkoppling i anslutning till grönytor och parkområden. Stadsdelen utvecklas med stort klimatfokus enligt en vision om att vara en global förebild för hållbar stadsutveckling.
Service All service i form av butiker, matvarubutiker och restauranger finns i närheten. På bottenplan i fastigheten finns restaurang.
Kommunikationer Fastigheten är belägen 30 meter från Hyllie station där du snabbt tar dig in till Malmö C eller mot Kastrup och Köpenhamn. Med bli tar du dig lätt ut till ringvägen eller ut på motorvägen mot Öresundsbron och Danmark.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området.

Kontakt

Linda af Klinteberg

079-006 82 88

Skicka e-post