Gustav Adolfs torg 8A-C

Gustav Adolfs torg 8A-C

Lokalbeskrivning

Typ Butik
Storlek 137 - 340 m2
Våningsplan BV
Beskrivning Butiker mellan 137 - 340 m2 med bra skyltläge. Blommor, inredning, mode eller någonting annat? Du har idéerna, vi har lokalen och möjligheterna. Tillsammans ser vi till att du får en butik där kunderna trivs och där det är roligt att gå till jobbet. Granne med lokalerna ligger bland annat Clas Ohlson och Ecco. Korttidsparkering finns direkt utanför.
Ritningar Skiss / Ritning - Butik 137 m2
Skiss / Ritning - Butik 154 m2
Skiss / Ritning - Butik 186 m2
Skiss / Ritning - Butik 340 m2

Fastigheten

Beskrivning Den här modernistiska pärlan är en av Malmös mest spännande byggnader, ritad av Erik Lallerstedt och uppförd åt försäkringsbolaget Trygg 1938. Arkitekturen är stiltypisk för 30-talets funktionalism med fasader i vitt och marmor, vackra rum med stora ljusinsläpp, infällda balkonger med genombrutna räcken, en elegant rundad gavel och ett klocktorn som markerar en av huvudentréerna. Byggnaden ligger på bästa tänkbara läge, med utblick över Gustav Adolfs torg, och inrymmer såväl moderna kontor och butikslokaler som bostäder.
Fastighet Carl Gustaf 4
Ort MALMÖ
Område Centrum
Omgivning Gustav Adolfs torg i centrala Malmö är en av stadens viktigaste mötesplatser. Torget utgör mittpunkt för centrums gågata och shoppingstråk, och förenar såväl busslinjer som naturliga cykel- och promenadvägar. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping, både längs gågatan och längs sidogator och intilliggande torg.
Kommunikationer Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. En kort promenad bort ligger Triangeln med nedfart till Citytunneln, via tåg härifrån når man snabbt både Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

Skicka e-post
Linda af Klinteberg Skicka e-post