Elbegatan 5

Elbegatan 5

Lokalbeskrivning

Typ Kontor
Storlek 114 m2
Beskrivning Ljus och anpassningsbar kontorslokal med tillhörande parkering. Belägen på ett läge där det är lätt att tas sig till kontoret både med bil från E6:an eller med buss och tåg då centralstationen ligger endast 10 minuters promenad bort. Lokalen har idag ett större konferensrum, öppet kontorslandskap, samtalsrum, pentry samt toalett med dusch.
Ritning Skiss / Ritning

Fastigheten

Beskrivning På utmärkt läge i Nyhamnen ligger denna moderna och flexibla kontorsfastighet i fyra våningar. Byggnaden är vinkelformad och friliggande med utblick över både Elbegatan och Carlsgatan, samt kringliggande fastigheter. Entrésidan är skyddad och välkomnande med gott om plats för såväl parkering som i- och urlastning. Invändigt erbjuds ljusa, trivsamma och modernt utrustade kontorslokaler. Tack vare större glasade fasadpartier på byggnadens utsida och insida har lokalerna genomgående ljusa gemensamhetsytor. Till fastigheten hör även en gemensam takterrass, samt ett mindre lager.
Fastighet Söderhavet 5
Ort MALMÖ
Område Nyhamnen
Omgivning Nyhamnen sträcker sig från Skeppsbron till Frihamnsviadukten och innefattar bland annat området kring Centralstationen och Posthusplatsen, Carlsgatan, Jörgen Kocksgatan samt Smörkajen med Ångbåtsbron. Här förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live och Västra hamnen. Malmö centralstation ligger på gångavstånd och erbjuder anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger.
Service Närhet till restauranger, butiker och övrig service.
Kommunikationer Gångavstånd till Centralstationen och Citytunneln. De större trafiklederna ligger endast 5 minuters bilresa bort.
Parkering Parkeringsplatser finns på fastigheten.
HållbarhetFossilfri el.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

Skicka e-post