Södra Förstadsgatan 26

Södra Förstadsgatan 26

Lokalbeskrivning

Typ Butik
Storlek 240 m2
Våningsplan 1
Beskrivning Butikslokal på fantastiskt läge längst gågatan. Butikslokalen har ett extra bra skyltläge då den ligger på en hörna. Vill din butik också ligga mitt i stadens puls? Hör av dig till oss för visning!
Ritning Skiss / Ritning

Fastigheten

Beskrivning Med sin strama design och diskreta marmorfasad är det här en elegant kontorsbyggnad i sex våningar på absolut toppläge, belägen vid ett av Malmös mest spännande citystråk. Fastigheten erbjuder en ljus, modern och flexibel kontorsmiljö med fönster i fyra väderstreck, utsikt över gatuliv och takåsar samt flera behagligt avskärmade terrasser. Gatuplanets butiker är mycket välexponerade och ligger komfortabelt indragna längs den väderskyddade trottoaren.
Fastighet Visenten 20
Ort MALMÖ
Område Centrum
Omgivning Södra Förstadsgatan utgör den södra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet är dynamiskt och varierat med bland annat välbevarad stadsmiljö från sent 1800-tal, butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och operahus. Strax intill ligger Triangeln med såväl köpcentrum som citytunnelstation. I området finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping.
Kommunikationer Triangelns citytunnelstation ligger endast några minuters promenad bort. Därifrån tar man sig enkelt med tåg till Malmö Centralstation eller till Köpenhamn/Kastrup. Även flera av Malmös stadsbussar avgår från Triangeln.
Parkering Eget garage i samma byggnad som du smidigt når via hissen från kontoret ner i källaren.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

Skicka e-post