Hyllie Stationstorg, The Point

Hyllie Stationstorg, The Point

Lokalbeskrivning

Typ Kontor
Storlek 175 - 800 m2
Beskrivning The Point ligger 30 meter från Hyllie station och erbjuder kontor med fantastisk utsikt med sina 110 meter.

The Point är sammanbundet med Quality Hotel View som erbjuder en fantastisk service till våra hyresgäster. Här bokar du konferensrum, lånar gymmet, tar en frukost/lunch/middag i restaurangen eller en kaffe i loungen.
The Point har en egen reception för att underlätta vardagen för hyresgästerna.

Huset är i full drift och uthyrning sker löpande av lediga lokaler. Kontoren kan anpassas till just era behov. Vårt mål är premium som lägstanivå i allt från byggmaterial, design och personligt bemötande. Tillsammans skapar vi kontor att trivas i. Hör av dig för aktuell möjlighet till direkt tillträde. För mer information, besök The Points hemsida https://thepoint.se .

Välkommen på visning!
Ritningar Skiss / Ritning - Vån 03 (214+341 Kvm)
Skiss / Ritning - Vån 04 (202 Kvm)
Skiss / Ritning - Vån 08 (244 Kvm)
Skiss / Ritning - Vån 11 (248 Kvm)
Skiss / Ritning - Vån 12 (260 Kvm)
Skiss / Ritning - Vån 20 (175 Kvm)
Skiss / Ritning - Vån 21 (437 Kvm)

Fastigheten

Beskrivning The Point - modern kontorsfastighet sammanbunden med Quality Hotel View. Med sina 29 våningar ger The Point dig en fantastisk utsikt över Malmö. Här får hyresgästerna ta del av en gemensam reception samt service från hotellet som exempelvis bokning av konferensrum. Fastigheten ägs gemensamt av Volito Fastigheter och Peab.
Fastighetsbeteckning Värdshuset 4
Ort Malmö
Område Hyllie
Omgivning Hyllie är ett snabbt växande område som blivit en knutpunkt för hotell och företag. Stort utbud av shopping och restauranger finns på köpcentret Emphoria ett stenkast från fastigheten. Även Malmömässan och Malmö Arena finns i närheten.
Service All service i form av butiker, matvarubutiker och restauranger finns i närheten. På bottenplan i fastigheten finns restaurang.
Kommunikationer Fastigheten är belägen 30 meter från Hyllie station där du snabbt tar dig in till Malmö C eller mot Kastrup och Köpenhamn. Med bli tar du dig lätt ut till ringvägen eller ut på motorvägen mot Öresundsbron och Danmark.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området.

Kontakt

Linda af Klinteberg

0725-335699

Skicka e-post
Carl Wrangel 040-664 47 14
Skicka e-post