Södra Förstadsgatan 4

Södra Förstadsgatan 4

Lokalbeskrivning

Typ Kontor
Storlek 214 m2
Våningsplan 5
Beskrivning Mitt längst gågatan i denna fantastiska sekelskiftsfastighet finner ni lokalen om 214m2. Lokalen erbjuder ljus och välkomnande miljö med både enskilda kontorsrum och öppet kontorslandskap. Dessutom finns även ett större konferensrum, pentry med plats för matbord där man också når balkongen. Eller varför inte ta med lunchen ner till den lummiga innergården.
Ritning Skiss / Ritning

Fastigheten

Beskrivning Nästan mitt på Malmös centrala gågata, några få steg från kanalen, ligger en av stadens vackraste byggnader, och tillika den första fastigheten Volito förvärvade. Byggnaden är ett praktverk i tidstypisk jugendstil med en ornamenterad fasad och en mängd välbevarade originaldetaljer, såväl exteriört som interiört. Fastigheten erbjuder ljusa och modernt utrustade kontor i varierande storlek och utformning, i en miljö som präglas av eleganta trapphus, stora ljusinsläpp, högt i tak, dekorativa stuckaturer, pampiga kakelugnar, takbjälkar, utsikt över cityliv och takåsar och inte minst en solig terrass på översta våningen.
Fastighet Delfinen 17
Ort MALMÖ
Område Centrum
Omgivning Södra Förstadsgatan utgör den södra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet är dynamiskt och varierat med bland annat välbevarad stadsmiljö från sent 1800-tal, butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och operahus. Några minuters promenad i vardera riktningen ligger två av Malmös viktigaste knutpunkter, Gustav Adolfs torg som utgör mittpunkten för centrums gång- och shoppingstråk, och Triangeln med såväl köpcentrum som citytunnelstation. I området finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping, både längs gågatan och längs sidogator och intilliggande torg.
Kommunikationer Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. En kort promenad bort ligger Triangeln med nedfart till Citytunneln, via tåg härifrån når man snabbt både Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup.
Parkering I området finns flertalet parkeringshus.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

Skicka e-post
Linda af Klinteberg Skicka e-post