Jörgen Kocksgatan 1B

Jörgen Kocksgatan 1B

Lokalbeskrivning

Typ Kontor
Storlek 442 - 1 155 m2
Våningsplan 2
Beskrivning Kontor ett stenkast från Centralstationen!

Här har du en unik möjlighet att utforma en arbetsplats som matchar ditt företags visioner. Under 2018 renoverade vi en av våra allra bäst placerade kontorsbyggnader. Huset fick helt ny interiör och de lediga ytorna går att anpassa efter era önskemål.
Ritning Skiss / Ritning - Kontor Möjlig Delning (442 m2 + 613 m2)

Fastigheten

Beskrivning Bara några få steg ifrån Skeppsbron och hamninloppet ligger denna moderna kontors- och bostadsfastighet. Byggnaden, som är uppförd 1992 och kontinuerligt förnyad, erbjuder en ljus, funktionell och flexibel kontorsmiljö med modern och smakfull inredning. En väl tilltagen ljusgård skänker rikligt med dagsljus och bjuder på trevlig utsikt från kontoren. På bostädernas innergård finns cykelparkering och grönska.
Fastighet Ran 9
Ort MALMÖ
Område Centrum
Omgivning Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.
Service All service finns i närheten.
Kommunikationer Någon minuts gångväg till Centralstationen som är Malmös knutpunkt för kommunikationer och bara några minuters ytterligare gångväg till Stortorget. De stora genomfatslederna nås enkelt med bil.
Parkering Garageplatser finns i huset.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

Skicka e-post