Södra Förstadsgatan 4

Södra Förstadsgatan 4

Lokalbeskrivning

Typ Kontor
Storlek 475 m2
Våningsplan 6
Beskrivning Välkommen in i denna pampiga fastighet som nu finns tillgänglig för ert företag att flytta in i. Unik kontorslokal med utsikt över Malmö och en stor takterrass där man har utsikt över Malmös takåsar. Ett perfekt läge mitt i centrala Malmö med närhet till både tåg- och bussförbindelse. Lokalens 475 kvadratmeter är väldigt väldisponerade och en generös takhöjd i alla rum. Här erbjuds stort konferensrum, 12 kontorsrum, generöst kök och 4 toaletter. På Södra Förstadsgatan 4 har du närheten till stan, utsikt över Malmös takåsar och kommunikationen runt hörnet. Välkommen att kontakt oss för mer information eller boka visning!
Ritning Skiss / Ritning

Fastigheten

Fastighetsbeteckning Delfinen 17
Ort MALMÖ
Område Centrum
Gatuadress Södra Förstadsgatan 4
Omgivning Centrala Malmö består av Malmös gamla stadskärna men även av stadens hamnområden. Ungefär 40 000 människor bor i centrum och ännu fler arbetar här. I och med Malmös övergång från industristad till kunskapsstad har många företag valt att flytta sin verksamhet till mindre och smidigare lokaler i de mer centrala delarna av Malmö.
Kommunikationer Fastigheten är belägen längs med gågatan mellan Gustav Adolfs Torg och Triangeln. Via Triangeln når man Citytunneln, med tåg härifrån tar du dig snabbt både till Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

[email protected]