Södra Förstadsgatan 4

Lokalbeskrivning

Typ
Kontor
Storlek
475
Våningsplan
6
Beskrivning
Välkommen in i denna pampiga fastighet som nu finns tillgänglig för ert företag att flytta in i. Unik kontorslokal med utsikt över Malmö och en stor takterrass där man har utsikt över Malmös takåsar och ett perfekt läge mitt i centrala Malmö med närhet till både tåg- och bussförbindelse. Lokalens 475 kvadratmeter är väldigt väldisponerade och en generös takhöjd i alla rum. Här erbjuds stort konferensrum, 12 kontorsrum, generöst kök och 4 toaletter. På Södra Förstadsgatan 4 har du närheten till stan, utsikt över Malmös takåsar och kommunikationen runt hörnet. Välkommen att kontakt oss för mer information eller boka visning!
Ritning

Fastigheten

Fastighetsbeteckning
Ort
MALMÖ
Område
Centrum
Gatuadress
Södra Förstadsgatan 4
Omgivning
Centrala Malmö består av Malmös gamla stadskärna men även av stadens hamnområden. Ungefär 40 000 människor bor i centrum och ännu fler arbetar här. I och med Malmös övergång från industristad till kunskapsstad har många företag valt att flytta sin verksamhet till mindre och smidigare lokaler i de mer centrala delarna av Malmö.
Kommunikationer
Fastigheten är belägen längs med gågatan mellan Gustav Adolfs Torg och Triangeln så från fastigheten promenerar man på tio minuter till Malmö Centralstation och Kastrup på ca 25 min.

Kontakt

Carl Brodelius
Telefon: 040-664 47 24
Mobil: 0703-24 47 24
[email protected]