Neptunigatan 1

Neptunigatan 1

Lokalbeskrivning

Typ Kontor
Storlek 426 m2
Våningsplan BV
Beskrivning Nya moderna lokaler med charmen kvar av det gamla Kungliga Posthuset! Enligt många det absolut bästa läget i Malmö, både kontakt med havet och nära handel. Allmänna kommunikationer ligger i direkt anslutning. Trots det centrala läget är det mycket lätt att ta sig med bil samt att hitta parkering.
Ritning Skiss / Ritning

Fastigheten

Beskrivning Centralposthuset är ett arkitektoniskt mästerverk ritat av Ferdinand Boberg och uppfört 1903–1906 i nationalromantisk stil. Byggnaden är vackert belägen nära vattnet vid Skeppsbron och välkänd för sin stilfulla utformning, sina vackra material, sina fantasifulla dekorationer och de rikt utsmyckade koppartornen. Posthuset har genomgått en varsam renovering och erbjuder moderna kontorslokaler i en kulturhistoriskt välbevarad och klassisk miljö. Centralposthuset är byggnadsminne sedan 1935.
Fastighetsbeteckning Aegir 1
Ort MALMÖ
Område Centrum
Omgivning Fastigheten ligger intill Centralstationen omgiven av blandad stadsbebyggelse av olika åldrar. Närområdet utgörs till största del av kontor, bostäder och hotell.
Service All service finns i närheten.
Kommunikationer Fastigheten ligger mittemot Malmö Centralstation. Här finns knutpunkten för den lokala busstrafiken, långfärdsbussar och tåg samt Citytunneln.
Parkering Goda parkeringsmöjligheter finns i området.
HållbarhetFossilfri el, särskilt miljöval förnybar fjärrvärme med klimatkompensering. Fastigheten värms upp med bergvärme.

Kontakt

Carl Brodelius

040-664 47 24

0703-24 47 24

Skicka e-post